Zalaszám ASP központ
 
ASP alkalmazások

OrganP Szakmai Nap - Budapest

2014. december 10.

A december 8-án Zalaegerszegen már megtartott OrganP Szakmai Napunkat, december 10-én Budapesti helyszínen is megrendeztük OrganP felhasználóinknak.
A szakmai napon ismertetésre kerültek a 2014. évtől bevezetett új államháztartási számvitel OrganP rendszerben történő alkalmazásához az év folyamán elkészült és folyamatban lévő módosítások, fejlesztések. Kiemelten kerültek bemutatásra az analitikákban és főkönyvben elvégzendő jogszabály által előírt egyeztetések, az év végi zárási - év eleji nyitási feladatok.

Kiemelten kerültek bemutatásra az analitikákban és főkönyvben elvégzendő jogszabály által előírt egyeztetések, az év végi zárási - év eleji nyitási feladatok. Mindezek mellett az elektronikus számlázással kapcsolatos bemutatóra is sor került. Ezt követően összefoglaló tájékoztatás hangzott el a 4/2013. (I.11.) kormányrendelet módosításából adódó 2015.évre vonatkozó rendszerbeli feladatokról.

A szakmai nap zárásaként a résztvevők konzultáció keretében kérdéseket intézhettek a Zalaszám Informatika jelenlévő szakemberei felé.

:: Vissza ::
Kérje rendszerbemutatónkat
Előre egyeztetett időpontban és helyen, munkatársaink részletesen bemutatják alkalmazásainkat.
Kérdése van?
Szakértőink válaszolnak
 
Zalaszám Informatika