Zalaszám ASP központ
 
ASP alkalmazások

Zalaszám ASP Központ

Bővebb információt kérek! Rendszerbemutatót kérek!  

A Zalaszám Informatika 2002-ben kezdte meg ASP központja működtetését. Ehhez egy mintaprojekt szolgált alapul, mely a belügyi, a hírközlési tárca, valamint a Miniszterelnöki Hivatal részvételével zajlott. A projekt során a zalaegerszegi polgármesteri hivatal, illetve a gellénházai körjegyzőség bevonásával került kialakításra a Zalaszám Informatika által fejlesztett egységes integrált kistérségi önkormányzati költségvetési gazdálkodási rendszer. A projekthez a Zalaegerszegi Kistérségben 9 település, illetve körjegyzőség csatlakozott. A mintaprojekttel bizonyítottá vált többek között az is, hogy ASP-vel a kistelepülések is hozzáférhetnek olyan, a hivatali munka hatékonyságát jelentősen növelő informatikai szolgáltatásokhoz, amelyeket önállóan nem tudnának megfizetni.

Az OrganP Költségvetési Integrált Gazdálkodási Rendszert, mely a mintaprojekt alapjául szolgált, azóta több mint 400 költségvetési szerv használja ASP keretei között. Használják a legkisebb településektől kezdve a megyei jogú városokon, megyei önkormányzatokon keresztül a központi igazgatásig. Sok önkormányzatnál az átláthatóság és költségcsökkentés érdekében a teljes intézményhálózat bevonásra került az óvodáktól, iskoláktól kezdve, a múzeumokon át a színházakig.

ASP központ üzemeltetése

Az egyre bonyolultabb informatikai alkalmazások megbízható üzemeltetéséhez olyan képzett szakemberekre van szükség, akik speciális ismereteit, folyamatos képzését a költségvetési szerveknek már nem gazdaságos megfizetniük.
Nálunk rendelkezésre áll a szükséges infrastruktúra, saját szerverfarmunk biztosítja a hátteret a szoftverrendszereink működéséhez. A felhasználónak nincs gondja a működtetésre, akár hardver, akár szoftverüzemeltetési területen van fennakadás, annak elhárításáról a mi szakembereink intézkednek.

Nagyításhoz kattintson a képre.

Zalaszám ASP (alkalmazás szolgáltatás) rendszerfelépítése


Önkormányzati alkalmazásainkról és ASP szolgáltatásainkról részletesebb információért, bemutatóért válasszon az alábbi lehetőségek közül:
Kérje rendszerbemutatónkat
Előre egyeztetett időpontban és helyen, munkatársaink részletesen bemutatják alkalmazásainkat.
Kérdése van?
Szakértőink válaszolnak
 
Zalaszám Informatika