Zalaszám ASP központ
 
ASP alkalmazások

Tekla Xcity - Településfejlesztési és üzemeltetési rendszer

Bővebb információt kérek! Rendszerbemutatót kérek!  

A Tekla Xcity az önkormányzatok településüzemeltetési feladatainak teljes körét támogató, gyors, rugalmas integrált információs rendszere. A napi munkát egységes adatbázisra épülő, széles körű alkalamzások támogatják: kataszteri szolgáltatások, térképkezelés, -előállítás, lakossági adatkezelés, építéshatósági feladatok, közterület üzemeltetés, épület és ingatlannyilvántartás, rendezési tervek, településtervezés, térinformatikai elemzések és adatkezelés, stb. A teljes körű intézményi és internetfelhasználói információszolgáltatáshoz a TeklaXcity központi adatbázisa és a kiválóan teljesítő webes funkciói biztosítanak szilárd alapokat.

Tekla Corporation-ról röviden

A Tekla vezető nemzetkőzi iparági szoftverfejlesztő vállalat, mely innovatív szoftver megoldásai révén hatékonyabbá teszi ügyfelei létfontosságú üzleti folyamatait az építési és tervezési, energiaszolgáltatási és önkormányzati területen. A cég közös modell alapú szoftver termékeit és kapcsolódó szolgáltatásait közel 80 országban használják. A Tekla Csoport 2005. évi nettó árbevétele megközelítően 38 millió euro. Nemzetközi működése az eves árbevétel 72 százalékát adja. A tekla csoport több mint 300 főt alkalmaz, melynek egyharmada dolgozik Finnországon kívül. Az idén megalapításának 40. évfordulóját ünneplő Tekla Finnország egyik legnagyobb múlttal rendelkező vállalata.

Tekla Corporation-ról bővebbenTelepülésfejlesztési és Üzemeltetési Rendszerről és ASP szolgáltatásainkról részletesebb információért, bemutatóért válasszon az alábbi lehetőségek közül:
Kérje rendszerbemutatónkat
Előre egyeztetett időpontban és helyen, munkatársaink részletesen bemutatják alkalmazásainkat.
Kérdése van?
Szakértőink válaszolnak
 
Zalaszám Informatika